Retourneren

Bestelling retour sturen

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt vervolgens het aankoopbedrag van het product teruggestort op je rekening. Indien je de gehele order retour wil doen krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Ferdina Art Studio zijn voor je eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de pakketdienst die je kiest.

Retour adres:

QB Warehouse, Odoornerweg 71, 7814 TH te Emmen

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@ferdinaartstudio.com.

We gaan vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan deze waardevermindering van het product aan je worden doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen

Custom gemaakte producten zoals gepersonaliseerde sieraden of quilts of een product die in opdracht is gemaakt waarbij er rekening is gehouden met je persoonlijke wensen kunnen niet worden geretourneerd.